Uprava Fenera stala iza Žoca: Puna podrška Obradoviću

Nakon poraza od Zenita u četvrtak u Evroligi, mediji na Bosforu plasirali su informaciju da će klub smijeniti trofejnog stručnjaka i na njegovo mjesto dovesti Ufuka Saridžu
3088 pregleda 1 komentar(a)
Obradović, Foto: Alvaro Barrientos, Alvaro Barrientos, Alvaro Barrientos, Alvaro Barrientos, Alvaro Barrientos
Obradović, Foto: Alvaro Barrientos, Alvaro Barrientos, Alvaro Barrientos, Alvaro Barrientos, Alvaro Barrientos
Ažurirano: 21.12.2019. 14:02h

Pet pobjeda, deset poraza učinak je Fenerbahčea nakon 15 kola u Evroligi - turski tim igra daleko ispod očekivanja i niko na početku sezone nije mogao da pretpostavi da će se situacija u ovom smejru odvijati.

Nakon poraza od Zenita u četvrtak u Evroligi, mediji na Bosforu plasirali su informaciju da će klub smijeniti trofejnog stručnjaka, Željka Obradovića i na njegovo mjesto dovesti Ufuka Saridžu.

Na tu vijesti eksprseno su reagovali iz kluba. I demantovali je...

"Naš tim je uradio sve pripreme za ovu sezonu zajedno sa trenerom Obradovićem, sa ciljem da ostvari barem iste rezultate kao prošle sezone. Nažalost, ostvareno za sada je daleko od tih ciljeva i želja kluba. Naša uprava i klub potpuno vjeruje u naš tim i trenera Obradovića. Informacije da je Ufuk Saridža kontaktiran i da smo u pregovora sa njim su potpuna laž i izmišljotina“, saopšteno je iz kluba.

Fenerbahče se nakon 15 kola nalazi na 15. mjestu sa tri pobjede manje od Armanija i Himkija, koji zauzimaju plej-of pozicije.

Obradoviću ugovor ističe na kraju sezone. On je u Istanbulu od 2013. godine, a sa njim na klupi, Fenerbahče je 2017. godine osvojio prvu titulu u Evroligi.

Bonus video: