Saopštenje Budućnosti: Nedvosmislena podrška Petru Mijoviću

"U svjetlu zlonamjernih insinuacija, medijskih plasiranja koje stvaraju pogrešnu sliku o odnosima u našem klubu, ovom prilikom ističemo da trener Petar Mijović ima punu podršku uprave Budućnost Volija"
15031 pregleda 27 komentar(a)
Petar Mijović, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević
Petar Mijović, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević

Košarkaški klub Budućnost Voli danas je saopštio da trener Petar Mijović ima nedvosmislenu podršku.

"Plavi", kako navode, tako žele da "otklone sve sumnje i spriječe dalje plasiranje neistina".

"U svjetlu zlonamjernih insinuacija, medijskih plasiranja koje stvaraju pogrešnu sliku o odnosima u našem klubu, ovom prilikom ističemo da trener Petar Mijović ima punu podršku uprave Budućnost Volija".

"Klub se suočava sa rezultatskom krizom, a ambijent dodatno otežavaju tekstovi kojim se negativno utiče na međusobne odnose i godinama brižljivo građeno povjerenje i međusobno uvažavanje. Iz tog razloga, smatramo da će naše obraćanje i podrška koju nedvosmisleno izražavamo treneru Mijoviću otkloniti sve sumnje i spriječiti dalje plasiranje neistina".

"Budućnost Voli funkcioniše na transparentan način, čuvajući osjećaj pripadnosti i zajedništva u svom timu i stručnom štabu i neće se baviti daljim polemikama. Naš fokus je usmjeren na adekvatnu pripremu u susret narednim utakmicama i što bolju igru u daljem toku sezone", stoji u saopštenju podgoričkog kluba.

Bonus video: