Ja Zvezdaš? Bio sam trener Zvezde, ali je Mornar nama sve, i gradu, a pogotovo bratu i meni

"Kako se sve crta, najvjerovatnije će ta utakmica u Baru sa Zvezdom odlučiti o putniku u plej-of", istakao je Mihailo Pavićević u Ljubljani, na konferenciji za novinare nakon pobjede Mornara protiv Cedevita Olimpije
6051 pregleda 5 komentar(a)
Mihailo Pavićević, Foto: Mornar/Media Pro
Mihailo Pavićević, Foto: Mornar/Media Pro
Ažurirano: 18.01.2020. 23:43h

Da li iz kurtoazije prema domaćinu, ili zaista misli tako, tek trener Mornara Mihailo Pavićević je nakon pobjede u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije (91:90), važne u borbi za plej-of, na konferenciji za novinare poručio:

"Želio bih da i jedni i drugi prođemo u plej-of", rekao je Pavićević.

Pavićević je upitan za koga nema mjesta u plej-ofu, kada želi da i Cedevita Olimpija i Mornar uđu u plej-of.

"Neka se ostali dogovore", uz osmjeh je kazao Pavićević.

"Ali, od sveg srca bih volio da oba tima uđu u plej-of. Cedevita ima dobru poziciju, mi jurimo to mjesto, zajedno sa Zvezdom i FMP-om. Sa ovom našom pobjedom, ta borba će, sigurno, trajati do kraja. Kako se sve crta, najvjerovatnije će ta utakmica u Baru sa Zvezdom odlučiti o putniku u plej-of", istakao je Pavićević.

Uz konstataciju da trener Mornara “malo navija za Zvezdu”, jednog od novinara je interesovalo da li će Pavićeviću, “kao Zvezdašu”, biti teško u tom odlučujućem meču sa “crveno-bijelima”.

"Ja sam bio trener Zvezde, ali prije toga sam bio trener Mornara. Da li znate da je Mornar nama sve, i gradu, a pogotovo našoj familiji, bratu i meni. S tim se ništa ne može mjeriti", zaključio je Pavićević.

Mornar je trenutno na diobi četvrtog mjesta, sa FMP-om, sa devet pobjeda i sedam poraza. Iza je Crvena zvezda sa utakmicom manje (u ponedjeljak dočekuje Cibonu) i skorom 9-6. Prvi je Partizan (13-3), druga je Budućnost Voli (12-4), a treća Cedevita Olimpija (10-6).

Bonus video: