Milojević: Puno sreće Budućnosti, Simonović je budućnost

Prošle godine je imao ekstremno malu minutažu, ali kako odmiče sezona sve bolji. Pokazao je večeras jako visok nivo igre protiv Budućnosti. Vjerujem da je pred njim jako lijepa budućnost, samo ako nastavi da radi kako radi - prokomentarisao je Milojević izdanje Marka Simonovića
3466 pregleda 1 komentar(a)
Marko Simonović u duelu sa Hasanom Martinom, Foto: KK Budućnost Voli
Marko Simonović u duelu sa Hasanom Martinom, Foto: KK Budućnost Voli

Dejan Milojević je, po ustaljenom običaju, dočekan ovacijama u „Morači“.

Nekada najbolji igrač Budućnosti i miljenik navijača je dugo stvarao probleme svom bivšem klubu, ali je na kraju morao da prizna poraz od boljeg.

- Čestitam Budućnosti na pobjedi i želim joj sreću u nastavku takmičenja. Odigrali smo prilično dobro 30-ak minuta, dobro odgovorili na čvrstinu rivala u 3. četvrtini, ali je u posljednjoj uslijedio značajan pad i početničke greške - naglasio je Milojević.

Mega je ostala na začelju ABA lige sa svega tri pobjede, a samo u posljednje vrijeme je ispustila praktično dobijene utakmice na gostovanjima Zadru i Cedevita Olimpiji.

- Premladi smo, to nam se u završnicama obilo o glavu mnogo puta dosad. Podigli smo formu i vjerujem da ćemo ostvariti cilj, a to je opstanak. Nažalost, kad dođe da se odluči meč, problem je što svi naši bekovi imaju 19, 20 ili 22 godine, sa jako malo ovakvih završnica u rukama. Zato iskustvo stičemo kroz ovakve poraze.

Milojević je prokomentarisao i odlično izdanje 20-godišnjeg Kolašinca Marka Simonovića, koji je prošlog ljeta iz Olimpije stigao u Megu.

- Prošle godine je imao ekstremno malu minutažu, ali kako odmiče sezona sve bolji. Pokazao je večeras jako visok nivo igre protiv Budućnosti. Vjerujem da je pred njim jako lijepa budućnost, samo ako nastavi da radi kako radi - naglasio je 42-godišnji Beograđanin.

Bonus video: