Sejfić: Ostavićemo srce na terenu

Sutjeska u srijedu u Nikšiću od 18 sati dočekuje Borac, u 17. kolu ABA2 lige
909 pregleda 0 komentar(a)
Ismet Sejfić, Foto: Sutjeska/MM studio
Ismet Sejfić, Foto: Sutjeska/MM studio

Sutjeska je nanizala tri uzastopna poraza u ABA2 ligi, a prekid negativne serije moraće da traže protiv lidera.

U srijedu u Nikšiću je od 18 sati gost Borac iz Čačka, koji je u prethodnih 16 kola upisao samo dva poraza. Sutjeska ima polovičan skor (8-8).

"To je sastav koji je odlično pokriven na svim pozicijama. Od svojih igrača očekujem da pruže maksimum i ne sumnjam da će publika i ovog puta biti naš šesti igrač", rekao je Zoran Glomazić, trener Sutjeske.

Borac je u Čačku dobio prvi međusobni duel ove sezone, a Sutjeska je lani na svom terenu porazila Borac - 71:64.

"Pred nama je veoma teška utakmica, jer Borac zasluženo zauzima prvo mjesto na tabeli. S druge strane, mi smo, vezali tri poraza pa ulogu izraženog favorita, prepuštamo protivniku. Ostavićemo srce na terenu. Nadam se da će nam se ukazati šansa da upišemo još jedan trijumf na domaćem parketu", rekao je ismet Sejfić, sentar Sutjeske.

Trener Mornar Marko Marinović ističe da Borac dolazi u Nikšić "da pruži svoj maksmimum, kao što uvijek i čini".

"Naravno, neće nam biti lako, Sutjeska je dobra ekipa sa iskusnim pojedincima poput Pavlićevića, Kneževića, Lalovića… Bez obzira na sve navedeno, ukoliko nam se bude ukazala šansa, mi ćemo je iskoristiti. Eventualna pobjeda biće nam od velikog značaja, jer ćemo se dodatno učvrstiti u vrhu ABA 2 lige", rekao je Marinović.

Bonus video: