Bajić: Nakon dvije vezane pobjede Budućnost sa puno samopouzdanja ulazi u utakmicu

Igokea nikada nije slavila u "Morači"
1255 pregleda 0 komentar(a)
Dragan Bajić, Foto: DRAGANA STJEPANOVIC
Dragan Bajić, Foto: DRAGANA STJEPANOVIC
Ažurirano: 01.02.2020. 17:07h

Košarkaši Igokee sjutra (17 sati) gostuju u "Morači", gdje nikada do sada (u prethodnih osam mečeva) nijesu uspjeli da ostvare trijumf.

„Čeka nas teško gostovanje kod Budućnosti što pokazuje stanje na tabeli. Oni će sigurno ići na pobjedu kako bi na što boljoj poziciji dočekali plej of. Bili su u krizi ali su dobili dvije vezane utakmice i sigurno sa puno samopouzdanje ulaze u utakmicu. Naravno i mi ćemo pokušati iskoristiti svoje šanse da dobijemo meč. Biće teško, imaju kvalitetne igrače, njihova igra se bazira na piku, imaju odlične vanjske igrače, jake na loptu, Kobsa, Patrika, Popovića... visoki igrači su odlični, Martin, Nikolić mogu zadavati probleme", rekao je Dragan Bajić, trener Igokee.

Pred gostovanje u Podgorici, Igokea ima problema oko sastava tima.

"Talić će biti odsutan šest sedam nedjelja, Grin se isto povrijedio, neizvjestan je za meč. Vulić nije odradio nijedan trening takođe", dodao je Bajić.

Igokea je na diobi osmog mjesta na tabeli ABA lige, sa šest pobjeda i 11 poraza. U prošlom kolu je protiv Crvene zvezde prekinula niz od četiri pobjede.

„Zahtjevna utakmica, nije lako s obzirom da imamo težak raspored. Ne idemo dole da se predamo i pokušaćemo iskoristiti sve šanse koje nam se ukažu. Budućnost je odličan tim, sastavljen od sjajnih igrača. Mi u posljednje vrijeme igramo dobro, imamo dobar skor u posljednjih pet utakmica. Ne idemo da se predamo i pokušaćemo iskorisiti sve prilike koje nam se ukažu", rekao je Dalibor Ilić, krilo Igokee.

Bonus video: