Hant: Na kraju je falilo i sreće

"Počeli smo utakmicu dobro, ali kako je meč odmicao naša odbrana je popuštala i dozvoljavala protivniku previše lakih koševa", rekao je američki košarkaš u redovima Mornara
1164 pregleda 0 komentar(a)
Dario Hant, Foto: Championsleague.basketball
Dario Hant, Foto: Championsleague.basketball

Komentarišući poraz zbog tima u Turskoj od Gaziantepa (86:79), u posljednjem meču FIBA Lige šampiona, krilni centar Mornara Dario Hant je kazao da je njegov tim imao dosta oscilacija tokom meča.

"Počeli smo utakmicu dobro, ali kako je meč odmicao naša odbrana je popuštala i dozvoljavala protivniku previše lakih koševa. Nakon što smo se konsolidovali u napadu, mislim da smo imali šansu da pobijedimo, ali nam je na kraju falilo i sreće”, rekao je Hant.

Trener Mornara Mihailo Pavićević čestitao je Gaziantepu na pobjedi.

“Utakmica nije bila važna za nijednu ekipu, jer smo izgubili šanse da se kvalifikujemo za narednu rundu, ali je utakmica bila veoma interasantna. U obje ekipe su nedostajali neki glavni igrači, ali borili smo se do kraja, utakmica je bila prilično izjednačena. U posljednja dva napada dozvolili smo domaćinu dva otvorena šuta za tri poena, i to je odlučilo utakmicu", istakao je Pavićević.

Bonus video: