DERBI ABA LIGE

Partizan pozvao navijače da pokažu "svoju veličinu" i obore rekord ABA lige

"Bodrite naš tim, dajte igračima vjetar u leđa, ali budite svjesni da će u nedjelju, kao i svakog puta, uz Partizan biti i navijači različite vjere i različite nacionalne pripadnosti. Pokažimo zašto te ljude baš ljubav prema košarci i crno-bijelim bojama ujedinjuje", ističi se iz Partizana
8443 pregleda 15 komentar(a)
Navijači Partizana, Foto: BRANISLAV BOZIC
Navijači Partizana, Foto: BRANISLAV BOZIC

Košarkaški klub Partizan pozvao je danas navijače da podrže ekipu protiv Budućnosti u ABA ligi i da se suzdrže od nepristojnog ponašanja.

"Velika podrška navijača osjeća se posljednjih dana na svakom koraku, a tri dana prije utakmice, sve karte za Nivo 200 Arene su rasprodate. Ipak, mesta na Nivou 400 ima još puno, a kako se utakmica bliži, tako i rekord ABA lige svih vremena od 16.200 gledalaca iz Zagreba 2010. izgleda sve dostižniji", navodi se u saopštenju Partizana.

Partizan će u nedelju od 18 sati protiv Budućnosti u 19. kolu ABA lige.

Beogradski klub je navijače zamolio da "još jednom pokažu svoju veličinu i istaknu zbog čega je Partizan klub od nacionalnog značaja", ali i klub za koji navija ogroman broj ljudi koji žive van Srbije i druge su nacionalnosti.

"Bodrite naš tim, dajte igračima vjetar u leđa, ali budite svjesni da će u nedjelju, kao i svakog puta, uz Partizan biti i navijači različite vjere i različite nacionalne pripadnosti. Pokažimo zašto te ljude baš ljubav prema košarci i crno-bijelim bojama ujedinjuje", ističi se iz Partizana.

Crno-bijeli su pozvali pristalice da pokažu kako se voli Partizan i uz njega stoji do pobjede "ne činivši ništa što klubu može donijeti i najmanju štetu".

Dodaje se da je Partizan već morao da izdvoji veliki novac za kazne u Evrokupu i ABA ligi zbog ponašanja neodgovornih pojedinaca i klub je apelovao na sve da se suzdrže od vrijeđanja po bilo kom osnovu i ubacivanja predmeta u teren.