„Vučice” u Zagrebu žele 13. trijumf u nizu

Budućnost je kod kuće bila ubjedljiva protiv Trešnjevke, sa 106:49
388 pregleda 0 komentar(a)
Milena Jakšić, Foto: Savo Prelević
Milena Jakšić, Foto: Savo Prelević

Nakon što su pobjedom protiv Kraljeva u prošlom kolu i teoretski obezbijedile plasman na fajnl-for WABA lige, košarkašice Budućnost Bemaxa nastavljaju borbu za što bolju startnu poziciju.

Izabranice Vladana Radovića danas u Zagrebu ekipi Trešnjevke (17.45 časova), u odloženom meču 12. kola, žele da upišu 13. uzastopnu pobjedu, a sve nakon početna dva poraza od Celja i Beroe. Pred ovaj meč Podgoričanke su druge na tabeli, sa pobjedom, ali i utakmicom manje od bugarske Montane.

Sa druge strane, Trešnjevka je u donjem dijelu tabele, ali je pobjedom protiv Banovića u minulom kolu ostala u trci za šesto mjesto.

"U dobroj smo seriji i želimo da je produžimo i u Zagrebu protiv Trešnjevke. Ne smatramo da nas čeka rutinski posao ili da ćemo slaviti olako, tako da nećemo potcijeniti protivnika. Ispunile smo cilj, plasirale se i definitivno na završni turnir, ali želimo do kraja da budemo na maksimalnom nivou. Nema popusta, želimo novi trijumf, kako bismo u što boljem raspoloženju dočekale fajnal-for", kazala je Milena Jakšić, prvotimka Podgoričanki.

Budućnost je kod kuće bila ubjedljiva protiv Trešnjevke, sa 106:49.

"Sada nas čeka paklen finiš sezone. Svjesne smo da imamo ulogu favorita u ovoj utakmici, ali ne smijemo se opustiti. Trešnjevka je pokazala da je mnogo bolja nego sa početka sezone, tako da nijesu za potcjenjivanje. Ali, naravno da vjerujemo u sebe i svoje kvalitete, pa očekujem da nastavimo pobjedničku seriju", kazala je Nikolina Džebo, najbolji strijelac „vučica”.

Bonus video: