Vrbica: Žalićemo za propuštenim iznenađenjem

Možda u finišu nismo imali koncentraciju koja nam je bila potrebna, a falilo nam je i malo sportske sreće - rekao je plejmejker Cetinjana
2340 pregleda 0 komentar(a)
Mašan Vrbica, Foto: KK Lovćen
Mašan Vrbica, Foto: KK Lovćen
Ažurirano: 13.02.2020. 20:03h

Lovćen Bemax je bio na pragu čuda u polufinalu Kupa Crne Gore, ali je ipak izgubio od Budućnost Volija (71:68).

Cetinjani su dominirali u 1. poluvremenu, u 3. četvrtini imali čak plus 18, ali je kvalitet jednog od najboljih timova ABA lige došao do izražaja.

Podgoričani su preokrenuli u 35. minutu, a onda u napetom finišu sačuvali šansu da sjutra protiv pobjednika meča Sutjeska - Mornar odbrane pehar.

- Nametnuli smo ritam koji je nama odgovarao i napravili 10-15 poena razlike, koje su oni polako topili. Nismo izdržali do kraja protiv kvalitetne ekipe Budućnosti. Ne možemo da budemo nezadovoljni, iako ostaje žal za velikim iznenađenjem. Možda u finišu nismo imali koncentraciju koja nam je bila potrebna, a falilo nam je i malo sportske sreće - rekao je plejmejker Lovćena Mašan Vrbica.

Trener Cetinjana Zoran Kašćelan je bio prezadovoljan izdanjem svog tima.

- Čestitke momcima, ispoštovali su plan. Bilo bi iznenađenje da smo pobijedili, ali moramo da žalimo što nismo u finalu. Odlučila je jedna lopta, skok, šut, poen... Za očekivati je bilo da Budućnost nakon meča u Beogradu neće imati motivaciju, moji momci su to shvatili poslije pet-šest minuta i imali ogromnu prednost u skoku.

Bonus video: