ZAUVIJEK DRČNI KLINAC U ŽUTOM DRESU 24

Kobi Brajant

Samo na TV Vijesti u nedjelju, 23. februara, od 20 sati pogledajte dokumentarac „Muza Kobija Brajanta“ o košarkaškom putu dječaka koji je umotavao očeve čarape i pogađao zamišljene šuteve, a postao izvor nadahnuća miliona
4962 pregleda 0 komentar(a)
Kobi Brajant, Foto: Volcano
Kobi Brajant, Foto: Volcano

Lirski se oprostio od košarke. A tragično od života.  

On, koji je, raskošnim darom, igračkom nabujalošću i takmičarskom žestinom, dijelio košarkaški svijet po navijačkim naklonostima, ujedinio je 26. januara 2020. godine planetu, skrhanu u žalosti nad njegovom kobi...  

Kobi Brajant.

Ostajući zauvijek drčni klinac u žutom dresu 24, koji trčeći unazad – predatorski mekog i gipkog dodira – slavi koš klimanjem glavom, skupljenih usana i zategnute vilice. Nijemo vam poručujući gdje mu je mjesto: na vrhu. Da je najbolji.

U zagrljaju neba, broj 24 bio je i ostaće njegov.

Samo na TV Vijesti u nedjelju, 23. februara, od 20 sati pogledajte dokumentarac „Muza Kobija Brajanta“ o košarkaškom putu dječaka koji je umotavao očeve čarape i pogađao zamišljene šuteve, a postao izvor nadahnuća miliona.

Emitovanje filma omogućio je Volcano, koji će vam, kao simbolički gest dubokog uvažavanja košarkaške i ljudske zaostavštine Kobija Brajanta, pokloniti originalni dres Lejkersa sa njegovim imenom i brojem.

Detalje, uz cjelovit tekst posvećen basket ikoni pronaći ćete na Instagram profilu Volcanobet.

https://www.instagram.com/volcanobet/

Preporučujemo za Vas