Sutjeska pred praznim tribinama protiv Dinamika: Poštujemo instrukcije Ministarstva zdravlja

Ministarstvo zdravlja Crne Gore, juče je predstavilo stroge preventivne mjere, u cilju zaštite građana od koronavirusa
1758 pregleda 0 komentar(a)
Pred praznim tribinama: KK Sutjeska, Foto: KK Sutjeska, KK Sutjeska
Pred praznim tribinama: KK Sutjeska, Foto: KK Sutjeska, KK Sutjeska
Ažurirano: 11.03.2020. 10:47h

Košarkaši Sutjeske odigraće pred praznim tribinama meč posljednjeg kola ABA2 lige protiv beogradskog Dinamika poštujući odredbu Ministarstva zdravlja Crne Gore.

Ministarstvo zdravlja Crne Gore, juče je predstavilo stroge preventivne mjere, u cilju zaštite građana od koronavirusa.

Između ostalog, odlučeno je da će se neko vrijeme, sportske manifestacije u našoj zemlji održavati bez prisustva publike.

"Poštujući instrukcije nadĺežnih, obavještavamo javnost da će se utakmica poslednjeg kola regularnog dijela ABA2 lige, u kojoj će naši košarkaši( 11.marta u 18h) odmjeriti snage sa Dinamikom odigrati pred praznim tribinama", navode iz KK Sutjeska.

Nikšićani, inače, protiv Dinamika igraju odlučujući meč za plasman u plej-of, a trijumf im donosi plasman u doigravanje, najvjerovatnije protiv lidera, čačanskog Borca.

Iz Sutjeske su juče pozvali navijače da napune salu, ali prije odluke Ministarstva zdravlja o zabrani javnih okupljanja, pa će danas biti lišeni podrše sa tribina i bez vrlo važnog aduta.

"U posljednjoj utakmici regularnog dijela takmičenja mi se borimo za plej-of, a Dinamik za opstanak u ABA2 ligi. Obje ekipe biće silno motivisane. I fizički i psihički smo spremni za ovaj duel, i nadam se da ćemo obradovati sve ljude koji su nas, bezrezervno podržavali tokom čitave sezone", kazao je trener Sutjeske Zoran Glomazić.

U prvom dijelu sezone, Sutjeska je poražena od Dinamika u Beogradu 100:97.

"Poslije velike pobjede u prošlom kolu u Širokom brijegu, dolazi nam mlada ekipa Dinamika. Svjesni smo da nam trijumf donosi plej-of, tako da ćemo od prvog minuta biti spremni i maksimalno skoncentrisani", kazao je košarkaš Sutjeske Boris Lalović.

I Lovćen će igrati pred praznim tribinama u posljednjem kolu regularnog dijela ABA 2 lige, ali u Skoplju protiv MZT-a.

Cetinjani imaju samo teoretske šanse da se plasiraju u plej-of.

Bonus video: