PREDLOG ZA EVROLIGU

Martovsko ludilo u Evropi?

“Imam predlog za Evroligu. Znam da pokušavate da napravite evropski NBA model poslovanja, ali zašto ove i to samo ove godine ne napravimo izuzetak i sprovedemo NCAA Martovsko ludilo kako bi se odredio šampion“, napisao je Singlton na društvenim mrežama
2295 pregleda 1 komentar(a)
Singlton
Singlton

Cijela košarkaška Evropa čeka rasplet Evrolige i predlog čelnika takmičenja u sve većem vremenskom tjesnacu.

Jedan, potencijalno interesantan predlog, uputio je igrač Efesa Kris Singlton.

On je predložio dao da se Evroliga ove sezone završi u formatu Martovskog ludila u NCAA. 

To znači da ne bi bilo serija na tri dobijene utakmice u četvrtfinalu, niti Fajnal-fora, već da bi se svi učesnici Evrolige takmičili po nokaut sistemu, do imenovanja šampiona! 

“Imam predlog za Evroligu. Znam da pokušavate da napravite evropski NBA model poslovanja, ali zašto ove i to samo ove godine ne napravimo izuzetak i sprovedemo NCAA Martovsko ludilo kako bi se odredio šampion“, napisao je Singlton na društvenim mrežama.

Singlton ide još dalje i predlaže imenovanje tri grada, odnosno Istanbula i Madrida kao gradove iz kojih su dva prvoplasirana tima Evrolige u ovom momentu, plus Keln kao domaćin F4 turnira, te da se u njima odigraju sve utakmice ovog nokaut turnira.

Ako se stvore uslovi za igru, ne bi bilo neophodno da se mečevi igraju pred publikom, ali bi bili obezbjeđeni TV prenosi.