NOVI HUMANI GEST PREDSJEDNIKA MORNARA

Đoko Pavićević poslao donaciju bolnici u Livnu!

„Nakon zemljotresa u Zagrebu kontaktirao me je Đorđije Pavićević i pitao šta treba. Rekao sam mu da nisam u Zagrebu, već u rodnom Livnu. U razgovoru sam mu govorio o situaciji u Livnu zbog pandemije koronavirusa i da ovdašnja bolnica oskudijeva sa materijalom. Sjutradan mi je saopšteno iz livanjske bolnice da je Đorđije Pavićević uplatio novčani prilog. Ostao sam bez teksta”, rekao je trener Cibone Ivan Velić
10072 pregleda 9 komentar(a)
Đorđije Pavićević, Foto: Filip Roganović
Đorđije Pavićević, Foto: Filip Roganović

Nekoliko dana nakon što je donirao 60.000 eura bolnici u Baru za borbu sa koronavirusom, Đorđije Pavićević je još jednom pokazao humanost.

Predsjednik Mornara je poslao donaciju bolnici u Livnu, u Bosni i Hercegovini, i to na neobičan način.

O tome je za portal bhbasket.ba posvjedočio trener Cibone, Ivan Velić.

„Nakon zemljotresa u Zagrebu kontaktirao me je Đorđije Pavićević i pitao šta treba i kakva je situacija, rekao sam mu da nisam u Zagrebu, već u rodnom Livnu. U razgovoru sam mu govorio o situaciji u Livnu zbog pandemije koronavirusa i da ovdašnja bolnica oskudijeva sa materijalom. Sjutradan mi je saopšteno iz livanjske bolnice da je Đorđije Pavićević uplatio novčani prilog. Ostao sam bez teksta zbog njegovog gesta. Jednostavno, nisam imao riječi. Osim što je po ko zna koji put pokazao svoju ljudsku širinu, potvrdio je koliko sportska prijateljstva znače, kao i sport uopšte u ovim situacijama”, rekao je Velić.

Uzgred, prvi čovjek Barana je nedavno pustio sve igrače da odu kući zbog pandemije koronavirusa i obećao im da će im biti isplaćeno sve što im pripada po ugovoru.

Ako se sezona u ABA ligi nastavi, izabranici njegovog brata Mihaila će sigurno imati veliki motiv da se oduže na velikodušnom gestu...