Budućnost Voli ostaje bez centra - Hasana Martina želi Olimpijakos

Centar Budućnost Volija Hasan Martin želja je trenera Jorgosa Barcokasa
2965 pregleda 0 komentar(a)
Hasan Martin
Hasan Martin
Ažurirano: 05.04.2020. 22:00h

Centra Budućnosti Volija Hasana Martina od potpisa sa Olimpijakosom odvojio je korona virus. "Mozzartsort" pozivajući se na grčki sajt "sport24.gr", tvrdi da Martin skuplja informacije o klubu iz Pireja, ali da će zbog sadašnje krize prelazak odložiti do naredne sezone.

Olimpijakos u situaciji prekida Evrolige teško može da pravi bilo kakve prognoze za narednu godinu, jer ne zna ni kako će se završiti ova sezona.

Ipak, interesovanje Olimpijakosa za igrača Budućnosti postoji i on bi vjerovatno već prešao u Olimpijakos da nije pandemije.

Trener Olimpijskosa Jorgos Barcokas je zadivljen predispozicijama i igrama Martina, a ni sam igrač ne bi imao ništa protiv, iako mu je cilj karijere da zaigra u NBA.

Kako ističe Sport24, Martin se prethodnih dana raspitivao o Olimpijakosu kod igrača koji su već igrali u tom klubu prethodnih godina. Raspitivao se i o Grčkoj kao zemlji, o ligi.

Dakle, djeluje da ćemo Martina gledati u Pireju naredne sezone u dresu Olimpijakosa ako ne bude nekih većih iznenađenja, zaključuje Sport24, poslovično dobro obaviješten u košarkaška zbivanja u Grčkoj.

Martin je ove sezone jedan od najzaslužnijih što je Budućnost na drugom mjestu ABA lige.

Bonus video: