Gavrilo Pajović: Budućnost će ponovo igrati Evroligu

Sportski direktor Gavrilo Pajović rekao je za Sportklub, prisjećajući se šampionskih dana, da će Budućnost u bliskoj budućnosti ponovo biti dio evropske elite
3250 pregleda 1 komentar(a)
Pajović, Foto: SAVO PRELEVIC
Pajović, Foto: SAVO PRELEVIC

Prije tačno dvije godine, košarkaši Budućnost Volija osvojili su titulu prvaka ABA lige i izborili plasman u Evroligu.

Sportski direktor Gavrilo Pajović rekao je za Sportklub, prisjećajući se šampionskih dana, da će Budućnost u bliskoj budućnosti ponovo biti dio evropske elite.

„Jasno je da Budućnost ima kontinuitet vrhunskih rezultata, a cilj je da nastavimo sa rastom i nadogradnjom. Uspjeh smo ostvarili i u radu sa mlađim selekcijama. Čelnici kluba i predsjednik Dragan Bokan su napravili pravi potez kada su ospobili dvoranu u Kokotima koja je sada 24 sata na raspolaganju mlađim selekcijama. Pored toga, perspektivni momci se kale u Sudentskom centru, juniorskom pogonu, mlađim reprezentativnim selekcijama, pa već sada seniorski tim možemo da pojačavamo iz sopstvenog pogona. To je jedan od osnovnih uslova za napredak kluba, to je osnova na kojoj svi u klubu vjerujemo da ćemo u bliskoj budućnosti ponovo igrati u elitnom evropskom takmičenju“, rekao je Pajović.

Bonus video: