BURA NA JADRANU

Srpski mediji: Sukob Bokana sa predsjednikom Partizana na video sastanku klubova ABA lige

Navodi se da je predsjednik Budućnosti na kraju sastanka optužio "crno-bijele" da žele da se titule domognu za "zelenim stolom"
17235 pregleda 13 komentar(a)
Dragan Bokan, Foto: Savo Prelević
Dragan Bokan, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.04.2020. 16:21h

Predsjednik KK Budućnost Voli Dragan Bokan imao je verbalni sukob sa prvim čovjekom Partizana Ostojom Mijailovićem na današnjem video sastanku klubova ABA lige, prenosi portal "Nova.rs".

Navodi se da je Bokan na kraju sastanka optužio "crno-bijele" da žele da se regionalne titule domognu za "zelenim stolom", dok je Budućnost za to da se sezona završi, čak je nedavno i predložila da organizuje finalni turnir u Podgorici.

Današnji sastanak je trajao više od četiri sata i na kraju - nije donijeta nijedna odluka kako bi se stvari pomjerile s mrtve tačke, već se sve prolongirano za maj za kada bi trebalo da se zakaže Skupština lige.

Navodno, većina klubova je bila i protiv toga da se takmičenje proširi s 12 na 14 klubova, teži se ka tome da se sezona završi kada za to bude uslova...

Čekaju se smjernica Evrolige, jedine organizacije koja bi izgleda mogla da smiri uzburkane strasti na Jadranu.

"Glavni spor je predstavljao termin narednog sastanka i šta može da se  uradi dok se čekaju smjernice Evrolige. Ponovljena je želja da se igra do kraja i da se šampion odluči na terenu, ali preovladava mišljenje da do kraja treba sačekati smjernice Evrolige", piše "Nova.rs".

Preporučujemo za Vas