Kako je Nikola Vučević probio "lokdaun": Košarka kod komšije

"Prioritet je zdravlje svih i mo ćemo poštovati preporuke NBA lige i stručnjaka iz oblasti zdravstva, kao i lokalne vlasti", naveo je Orlando
2939 pregleda 1 komentar(a)
Nikola Vučević
Nikola Vučević

Nikola Vučević je pronašao način da "probije zabranu" treniranja u haosu sa koronavirusom u SAD - u dvorištu kod komšije.

Njegov susjed u Orlandu ima koš ispred kuće, što je naš as iskoristio da malo namjesti ruku.

"Bilo je zabavno, jer nisam ovo radio neko vrijeme. Nedostajalo mi je, a to se tek vidi onda kada počneš da radiš ono što voliš. Osjećao sam se kao dječak, podsjetio se na djetinjstvo kada sam satima igrap košarku u dvorištu moje kuće", kazao je Vučević.

Orlando nije jedan od klubova koji je dozvolio individualne treninge u dvorana i trening centrima, pa će Vučević nastaviti da se druži sa komšijom i njegovim košem.

"Prioritet je zdravlje svih i mo ćemo poštovati preporuke NBA lige i stručnjaka iz oblasti zdravstva, kao i lokalne vlasti", naveo je Orlando.

U trenutku prekida, 11. marta, Orlando je bio osmi na Istoku (30-35), a Vučević je imao 19,5 poena, 11 skokova i 3,7 asistencija po meču.

"USA Today" je danas objavio da će kontrolisane treninge početi igrači Denvera, Portlanda, Hjustona i Klivlenda.

Košarkaši će moć dai treniraju u manjim grupama, na parketu će istovremeno moći da budu četiri igrača, neće moći da dodaju loptu jedan drugome, svako će šutirati na svoj koš i na treninzima neće biti trenera.

Bonus video: