Džordan laže, mnoge istine ostale su neotkrivene u nazovi dokumentarcu

"Taj nazovi dokumentarac je o jednom čovjeku i on ima posljednju riječ u njemu. Mnogo stvari je izbačeno, mnoge istine nisu stavljene, mnogo toga je ostalo nedorečeno...", rekao je Grant
4561 pregleda 1 komentar(a)
Grant i Džordan
Grant i Džordan

Dokumentarni film "Posljednji ples", o karijeri Majkla Džordana i sjajnoj generaciji Čikago Bulsa, izazvala je ogromno interesovanje širom svijeta.

Oboreni su rekordi gledanosti, otvorene su i neke teme koje su bile zaboravljene...

Otvorene su i neke stare rane - Horas Grant, jedan od najvažnijih igrača u šampionskim Bulsima, nazvao je Džordana lažovom, zbog optužbi da je on bio izvor iz kluba za knjigu Sema Smita - ,,Džordanova pravila“, koja je bila bestseler 90-ih.

U knjizi je objavljeno mnogo detalja iz svlačionice, otkriveno je i Džordanovo maltretiranje saigrača nakon lošijih partija.

"To je laž, laž, laž... Ako Džordan ima problem sa mnom, možemo to da riješimo kao muškarci. Razgovorom ili na neki drugi način. Tačno je da smo Smit i ja bili i ostali prijatelji. Ali ja nisam izvor. Smit je sjajan novinar, a za ono što je napisao bilo je potrebno mnogo više od jednog izvora", rekao je Grant.

On nije oduševljen dokumentarnim filmom, naprotiv...

"Taj nazovi dokumentarac je o jednom čovjeku i on ima posljednju riječ u njemu. Mnogo stvari je izbačeno, mnoge istine nisu stavljene, mnogo toga je ostalo nedorečeno...", rekao je Grant.

"Recimo, na mnoge stvari koje je on rekao saigračima, saigrači su mu uzvratili - ali toga nema, to nije objavljeno. Zato je za mene ovo nazovi dokumentarac".

Grant je sa Čikagom osvojio tri titule.

Bonus video: