Nikola Vučević se vraća nakon "Ol-stara"

Najbolji crnogorski kopšarkaš i prva zvijezda Orlando Medžika, Nikola Vučević, vratiće se na parket tek 22. februara u utakmici sa Njujorkom
4 komentar(a)
Nikola Vučević, Foto: Beta/AP
Nikola Vučević, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.02.2018. 17:51h

Najbolji crnogorski kpšarkaš i prva zvijezda Orlando Medžika, Nikola Vučević, vratiće se na parket tek 22. februara u utakmici sa Njujorkom.

Iako je prvobitno najavljivan Vučevićev povratak na parket u utakmici sa Atlantom 8. februara, u Orlandu su riješili da ne rizikuju pa će crnogorski centar zaigrati tek nakon Ol-stara, saznaje "The Score"

On je na meču protiv Vašingtona, krajem prošle godine, doživio neugodnu povredu - lom kosti u lijevoj šaci i morao je na operaciju.

Vučević je do povrede na 34 meča imao prosjek od 17,4 poena, 9,3 skoka i 3,3 asistencije. Bez njega je Orlando odigrao 22 utakmice na kojima je slavio samo pet puta, uz 17 poraza.

"Nadam se povratku u ekipu u utakmici sa Niksima i zato ću za vrijeme Ol-star pauze ostati i trenirati u klubu kako bih podigao formu. Dobro je što ćemo prije utakmice sa Niksima imati tri zajednička treninga, tako da ovo vrijeme u pauzi moram iskoristiti na najbolji mogući način", kazao je Vučević za "Orlando Sentinel".

Bonus video: