Budućnost dala petogodišnji ugovor treneru mlađih selekcija

"Izuzetno sam zadovoljan potpisivanjem novog ugovora i mogućnošću nastavka ozbiljnog projekta u radu sa mlađim selekcijama", rekao je Mijović
193 pregleda 3 komentar(a)
Petar Mijović Dragan Bokan KK Budućnost Voli, Foto: Kkbuducnost.me
Petar Mijović Dragan Bokan KK Budućnost Voli, Foto: Kkbuducnost.me
Ažurirano: 14.02.2018. 15:55h

Košarkaški klub Budućnost Voli je objavio da je trener mlađih selekcija Petar Mijović potpisao petogodišnji ugovor sa podgoričkim klubom.

Mijović je u Budućnost stigao ljetos.

"Njegovim dolaskom prethodne godine juniorska selekcija je napravila veliki iskorak i njen rad je podignut na značajno veći nivo. Uspjeh ove selekcije je premašio očekivanja. Igra u jedinstvenoj crnogorskoj ligi sa ozbiljnom ambicijom da bude šampion, a i učestvovala je na finalnom turniru ABA lige", saopšteno je iz Budućnosti.

Mijović je trenersku karijeru počeo u mlađim kategorijama Mornara, vodio je KK Podgoricu, mlađe selekcije Budućnosti, bio pomoćnik u juniorskoj i seniorskoj reprezentaciji Crne Gore, te saradnik Luke Pavićevića u francuskom Roanu i šef stručnog štaba Zete 2011.

Takođe, sjedio je i na klupi kosovskih Baškimija i Sigala...

"Izuzetno sam zadovoljan potpisivanjem novog ugovora i mogućnošću nastavka ozbiljnog projekta u radu sa mlađim selekcijama. Pred nama su novi izazovi u dijelu selekcije i novih takmičarskih ciljeva. Uslovi za rad koje klub obezbeđuje su izvanredni, posvećenost svih trenera na visokom nivou i nadam se da će se taj trend nastaviti i podići na još viši nivo. U saradnji sa trenerom Kovačem i direktorom Pajovićem podvlačim najvažniji segment za funkcionisanje u narednom periodu, a to je selekcija igrača 2002. godište i mlađe, gdje pratimo određeni broj igrača koje želimo vidjeti u našem razvojnom projektu", istakao je Mijović.

Bonus video: