Ostojić: Iskustvo Pavlićevića će biti prava podrška za mlađe

Dovođenjem iskusnog pojačanja, pokazujemo da pripremi nove sezone pristupamo s velikom pažnjom i odgovornošću. Naša misija je da u ovom klubu svoje prve uspjehe zabilježe budući standardni prvotimci Budućnost Volija i budući reprezentativci - rekao je predsjednik Zoran Kojičić

5562 pregleda 0 komentar(a)
Đuro Ostojić, Nikola Pavlićević i Zoran Kojičić, Foto: KK Studentski centar
Đuro Ostojić, Nikola Pavlićević i Zoran Kojičić, Foto: KK Studentski centar

Od sljedeće sezone Studentski centar će igrati u ABA 2 ligi. Prošle sezone je postavljen temelj kluba koji ima misiju da okupi na jednom mjestu mlade, talentovane košarkaše i da bude razvojni centar podmlatka Budućnost Volija.

Plan je okupljanje djece i mladih igrača koji će napredovati i postati igrači seniorskog tima.

- Ove godine već imamo sedam-osam igrača mlađih selekcija Budućnost Volija, kojima je Studentski centar bio polazna razvojna stanica. U narednim godinama će doći do smjene generacija u klubu i za to se pripremamo. Želimo da to bude spoj osam mladih i četiri iskusna igrača, kako bismo na pravi način odgovorili izazovima i bili konkurentni za ABA 2 - rekao je generalni menadžer „studenata” Đuro Ostojić.

Zbog toga je dovedeno veliko pojačanje, Nikola Pavlićević.

- Predstavljamo prvo iskusno pojačanje - reprezentativca Nikolu Pavlićevića. Želim Nikoli toplu dobrodošlicu u Studentski centar, smatramo da će njegovo bogato iskustvo biti dobra podrška mladim snagama prilikom nastupa u ABA 2. Ono što smatram posebno bitnim je to što se privrednici aktivno uključuju i udružuju u podršci košarci. Studentski centar je klub čiji će se pun potencijal realizovati i pokazati u godinama koje dolaze. Naša snaga je u čvrstom spoju Budućnost Volija i Studentskog centra i ovom prilikom poručujemo mladim košarkašima iz Crne Gore i regiona da je naš klub za njih najbolja adresa - naglasio je Ostojić.

Zoran Kojičić, predsjednik Studentskog centra (član menadžmenta kompanije Voli), takođe je poželio dobrodošlicu Pavlićeviću.

- Dovođenjem iskusnog pojačanja, pokazujemo da pripremi nove sezone pristupamo s velikom pažnjom i odgovornošću. Kompanija Voli omogućila je odlične uslove mladima u Studentskom centru za pravi profesionalni razvoj, vodeći računa o svim segmentima i potrebnoj logistici. Mladim košarkašima i njihovom stručnom kadru na raspolaganju je sopstvena sala za treniranje, kao i svi potrebni prateći sadržaji za sve selekcije, koje broje više od 90 igrača. Ulaganjem sredstava u život i razvoj ovog kluba, kompanija Voli ulaže u naše mlade naraštaje, u razvoj sporta. Naša misija je da u ovom klubu svoje prve uspjehe zabilježe budući standardni prvotimci Budućnost Volija i budući reprezentativci - rekao je Kojičić.

Bonus video: