"NE SMIJEM DA VAM KAŽEM KO JE U PITANJU"

Kanter: Neke NBA zvijezde ne žele da igraju dok se ne pronađe vakcina protiv koronavirusa

NBA se ne igra od 11. marta kada je centar Jute Rudi Gober bio pozitivan na koronavirus, a prema najavama liga bi trebalo da se nastavi 31. jula

487 pregleda 0 komentar(a)
Kanter, Foto: Beta/AP
Kanter, Foto: Beta/AP

Centar Boston Seltiksa Enes Kanter otkrio je za američki NBC da je bio šokiran činjenicom da neke NBA zvijezde ne žele da se vrate na parket dok ne bude pronađena vakcina protiv koronavirusa.

„Ovo mi je deveta sezona u ligi i poznajem mnogo igrača. Sa nekima sam razgovarao i shvatio sam da oni ne planiraju da se vrate na parket dok vakcina ne bude u opticaju. Ne smijem da vam kažem ko je u pitanju i iz kojeg je tima, ali oni se nalaze u Istočnoj konferenciji, a ekipa je na mjestu koje vodi u plej-of. U pitanju su neki veoma poznati igrači – kada bih vam rekao ko je to, ’poludjeli’ biste“, izjavio je Enes Kanter, a prenio N1.

„Jednsotavno, kažu da neće igrati dok ne bude lijeka. Ja sam bio šokiran kada sam to čuo. U pitanju su neki Ol-star igrači“, rekao je turski centar.

Kanter je u NBA od od 2011. godine, a nastupao je za Jutu, Oklahoma Siti, Njujork i Portland, prije nego što je pred start prekinute sezone obukao zeleni dres Boston Seltiksa.

NBA se ne igra od 11. marta kada je centar Jute Rudi Gober bio pozitivan na koronavirus, a prema najavama liga bi trebalo da se nastavi 31. jula.