Đorđije pavićević za "vijesti"

Menadžeri preko Mornara dižu cijenu igračima

- Nismo ni pomišljali da dovedemo Jelovca. Menadžeri dižu cijene igrača preko Mornara, to je sve - rekao je za „Vijesti” predsjednik Barana Đorđije Pavićević

1973 pregleda 0 komentar(a)
Đorđije Pavićević, Foto: Filip Roganovic
Đorđije Pavićević, Foto: Filip Roganovic

Spekulacijama u prelaznom roku nema kraja. „Pandemija” koja je odavno zahvatila fudbal prelila se i na košarku, pa se iz dana u dan pominju imena igrača koji bi mogli da dođu i u crnogorske klubove.

Tako su u Budućnost Voliju već „viđeni” bili Kevarijus Hejs (juče potpisao za Asvel), Erik Grin (demantovao njegov menadžer Marko Jelić) i Melvin Edžim, koji djeluje kao logična meta. Zasada je došao samo Rašad Von.

I Mornar je izbio u prvi plan evropske javnosti, jer pravi ekipu koja će biti konkurentna u ABA ligi i Evrokupu. Stigli su Aleksandar Lazić iz Primorske i Tejlor Smit iz francuskog Nantera, blizu je i Marko Jeremić iz FMP-a, a često se pominju imena potencijalnih krilnih centara.

U igri je, navodno, bio i bivši član Budućnosti Erl Klark, koji je imao dobru sezonu u San Pablo Burgosu, a na društvenim mrežama i u medijima u regionu juče je odjeknula vijest da u Bar stiže Stefan Jelovac. U pitanju je povremeni srpski reprezentativac, koji je igrao kratko u Crvenoj zvezdi, a potom krstario Evropom i nastupao u Turskoj, Italiji, Litvaniji, Španiji, Rusiji i Njemačkoj. Od toga, izgleda, nema ništa.

- Nismo ni pomišljali da dovedemo Jelovca. Menadžeri dižu cijene igrača preko Mornara, to je sve - rekao je za „Vijesti” predsjednik Barana Đorđije Pavićević.

Prvi čovjek Mornara je nedavno najavio da će ekipa početi pripreme sa dva već dovedena pojačanja i igračima koji su ostali od prošle sezone, pa tek onda razmišljati o novim akvizicijama...