Obradović dolazi u Istanbul, kreću pregovori sa Fenerom

Do sredine nedjelje sudbina srpskog trenera bi trebalo da bude poznata jer će održati niz razgovora sa vlasnicima instanbulske ekipe

2604 pregleda 30 reakcija 0 komentar(a)
Obradović, Foto: Filip Roganović
Obradović, Foto: Filip Roganović

Najtrofejniji trener u istoriji evropske košarke, Željko Obradović, doputovaće u ponedjeljak u Istanbul, kako bi sa upravom Fenerbahčea razgovarao o svojoj budućnosti na klupi turskog velikana, prenosi košarkaški portal Sportando.

Prema navodima tog portala, do sredine nedjelje sudbina srpskog trenera bi trebalo da bude poznata jer će održati niz razgovora sa vlasnicima instanbulske ekipe. Očekuje se da će dvije stvari pregovarati i o plati srpskog stručnjaka ukoliko saradnja bude produžena.

Zanimljivo je da je klub ponudio Obradoviću privatni avion koji bi ga dovezao iz Beograda u Istanbul, ali da je Obradović rešio da će u Tursku doći regularnim komercijalnim letom, prenosi Sportklub.

Obradović je u Fenerbaheču od 2013. godine, a najveći uspjeh sa žuto-plavima ostvario je 2017. godine, kada je osvojio Evroligu.

Prije Fenera, Obradović je vodio Partizan, Huventud, Real Madrid, Beneton i Panatinaikos. U klupskoj trenerskoj karijeri osvojio je nestvarnu 41 titulu, a sa velikim uspjehom je predvodio i reprezentaciju SR Jugoslavije.

Bonus video: