Real sanja čudo kao 2005.

Tim Duška Ivanovića je u prepunoj „Fernando Buesa areni” u Vitoriji poveo 69:61 na 50 sekundi do kraja, ali je volšebno poražen. Alberto Ereros, sadašnji tehnički direktor košarkaške sekcije „kraljevskog kluba”, šest sekundi prije kraja pogodio trojku za konačnih 70:69

1630 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Porazima od San Pablo Burgosa i Andore, Real Madrid je zagorčao sebi život i stigao na prag eliminacije u ACB ligi.

Iako je prije pandemije koronavirusa bio u sjajnoj formi i vezao 12 pobjeda u svim takmičenjima, tim Pabla Lasa sada ne zavisi od sebe u borbi za polufinale ACB lige.

Dvostruki uzastopni šampion čeka poraz Valensije u meču sa Gran Kanarijom, a onda mora da pobijedi Saragosu da bi ostao u igri za šampionski pehar.

Španski mediji su se prisjetili jedne situacije koja je slična današnjoj - majstorice finala plej-ofa u sezoni 2004/2005. protiv Tau Keramike.

Tim Duška Ivanovića je u prepunoj „Fernando Buesa areni” u Vitoriji poveo 69:61 na 50 sekundi do kraja, ali je volšebno poražen.

Mikael Želabal. Džastin Hemilton i Mustafa Sonko su iskoristili zbunjenost domaćih i smanjili na 69:67, da bi Alberto Ereros šest sekundi prije kraja pogodio trojku za konačnih 70:69.

Ereros je sada tehnički direktor košarkaške sekcije „kraljevskog kluba” i može samo da se nada sličnom čudu kao onom u Vitoriji, kojem je danas 15. godišnjica...

Bonus video: