Baskonija slavi Ivanovića: Ako patnja ima cilj, onda se pretvori u motiv i zadovoljstvo

Još ranije je najavljeno da će crnogorski stručnjak produžiti ugovor, a nakon senzacionalnog uspjeha na turniru u Valensiji, te sedmog trofeja sa timom iz Vitorije, jasno je i da je veza između njega i Baskonije neraskidiva

2502 pregleda 2 komentar(a)
Duško Ivanović i Pijerija Henri, Foto: acb
Duško Ivanović i Pijerija Henri, Foto: acb

Predsjednik Baskonije, Hose Kereheta, potvrdio je da će Duško Ivanović ostati i naredne sezone na klupi šampiona Španije.

Baskonija je sinoć osvojila četvrtu titulu u istoriji kluba, treću sa Ivanovićem kao trenerom, pa je logično da se saradnja nastavi.

"Ivanović je kreator karaktera ovog tima, nadam se da će ostati sa nama još dugo godina", rekao je Kereheta.

Još ranije je najavljeno da će crnogorski stručnjak produžiti ugovor, a nakon senzacionalnog uspjeha na turniru u Valensiji, te sedmog trofeja sa timom iz Vitorije, jasno je i da je veza između njega i Baskonije neraskidiva.

"Nastojali smo da maksimalno spremni dočekamo finalni turnir. Radili smo zaista žestoko, ali ako mislite da su momci patili, varate se. Ako nešto ima smisla, ako nešto želite i nečemu težite, ako želite da san postaje java, onda ništa nije patnja, naprotiv. To je motivacija, to je zadovoljstvo, a nagrada je stigla i to ogromna. Presudila je dobra igra u odbrani. Na kraju, imali smo i sreće u triler završnici, ali sreća prati hrabre, a mi smo zaista bili hrabri i odvažni", kazao je nakon titule Ivanović.

Bonus video: