Mornar čestitao rođendan Nebojši Čoviću?!

Odnosi između klubova nisu idealni, ali to nije smetalo Baranima da urade isto što i Crvena zvezda 17. maja, kada je bio rođendan Đorđiju Pavićeviću

15159 pregleda 52 reakcija 10 komentar(a)
Foto: Aba-liga.com
Foto: Aba-liga.com

Neobičan post pojavio se na Tviter nalogu Košarkaškog kluba Mornar - čestitka 62. rođendana predsjedniku Crvene zvezde, Nebojši Čoviću.

Poznato je da odnosi između klubova nisu idealni, a najviše se zakuvalo nakon gostovanja u Beogradu, kada je Mihailo Pavićević bio ljut kao ris zbog koša rivala za konačnih 105:82, jer su njegovi puleni stali i čekali kraj.

- Nije mi jasan ovaj posljednji koš. Ali, ako su oni tako odlučili nemojte poslije da kukaju kad i mi budemo spremni u Baru. Budite sigurni da će ta utakmica biti mnogo drugačija zbog onog koša. Mi smo najkorektnija sredina, ali onako da se završi utakmica... Uradićemo sve da im vratimo istom mjerom - rekao je Pavićević tada.

I na Skupštini ABA lige, kada je odlučeno da se sezona prekine, Zvezda je bila protiv predloga Mornara, ali i Partizana i Budućnost Volija, da se odigra finiš.

Ali, iz Bara je stigla baš ovakva čestitka alfi i omegi Zvezde i FMP-a...

To je, ipak, samo uzvraćanje čestitki, jer je Zvezda istu stvar uradila kada je Đorđije Pavićević 17. maja slavio rođendan.

Bonus video: