Partizan potvrdio: Šćepanović je novi trener

Biće ovo 44-godišnjaku iz Kolašina drugi samostalni posao u karijeri, nakon što je na startu sezone 2016/17. sjedio na klupi Budućnosti

23842 pregleda 50 reakcija 18 komentar(a)
Šćepanovićev drugi samostalni posao u karijeri, Foto: Aba liga
Šćepanovićev drugi samostalni posao u karijeri, Foto: Aba liga
Ažurirano: 09.07.2020. 00:54h

Košarkaški klub Partizan potvrdio je večeras da je Vlado Šćepanović novi trener tog kluba, javila je agencija Beta.

Šćepanović će na klupi crno-bijelih zamijeniti Andreu Trinkijerija kome je bio pomoćnik.

Kao košarkaš nastupao je za Partizan u dva navrata, u sezoni 2001/02. i 2004. godine.

Predsjednik Partizana Ostoja Mijailović je prošle nedelje najavio da će novi trener biti predstavljen na konferenciji za novinare, ali je to odložene zbog trenutne situacije sa koronavirusom.

Crnogorski stručnjak je još od kada su se pojavile spekulacije o odlasku Andree Trinkijerija bio glavni favorit, a mediji iz Srbije su ranije večeras isticali da je i konačan dogovor postignut.

Očekuje se da Šćepanović bude danas promovisan.

"Partizan je postigao dogovor s mladim stručnjakom, pa je još samo ostalo da se narednih dana ozvaniči saradnja na dvije sezone", pisao je ranije juče portal Nova.rs.

Šćepanović je bio pomoćnik Trinkjeriju u Partizanu od oktobra 2018, a Italijan je nedavno napustio Humsku i vjerovatno će preuzeti Bajern.

Spekuliše se da bi pomoćnik na klupi Partizana mogao da mu bude Vlada Androić, dugogodišnji prvi saradnik Željka Obradovića.

Biće ovo 44-godišnjaku iz Kolašina drugi samostalni posao u karijeri, nakon što je na startu sezone 2016/17. sjedio na klupi Budućnosti.

Bonus video: