Haos na Skupštini ABA lige, Partizan neće predsjednika iz FMP-a

Partizan „minirao” predlog da, po zakazanom rasporedu, novi predsjednik ABA lige bude Zoran Tošković iz FMP-a. Čelnici „crno-bijelih” su predložili na tom mjestu ostane Domagoj Čavlović iz Cibone, jer je Tošković predstavnik Crvene zvezde u Košarkaškom savezu Beograda

7968 pregleda 4 komentar(a)
Predsjednik Partizana Ostoja Mijailović, Foto: Beta
Predsjednik Partizana Ostoja Mijailović, Foto: Beta

Skupštine ABA lige polako, ali sigurno, prerastaju u rijaliti - pretprošla je trajala preko sedam sati, prethodna prekinuta sa „repovima”, koji su danas doveli do novih problema.

Naime, Partizan je na sjednici održanoj 29. juna tražio da se FMP izbaci iz ABA lige, jer ima istu vlasničku strukturu kao Crvena zvezda.

To tada nije uvršteno na dnevni red, zbog čega je Partizan danas „minirao” predlog da, po zakazanom rasporedu, novi predsjednik ABA lige bude Zoran Tošković iz FMP-a.

Čelnici „crno-bijelih” su predložili na tom mjestu ostane Domagoj Čavlović iz Cibone, jer je Tošković predstavnik Crvene zvezde u Košarkaškom savezu Beograda.

Srpski mediji pišu da je Dragan Bokan, predsjednik Budućnost Volija, napustio sastanak

Zbog toga se nije raspravljalo o odgađanju početka ABA lige za 14 dana i startu početkom oktobra, a ne 19. septembra kako je planirano.

Skupština, navodno, nije prekinuta, već je u toku izvlačenje takmičarskih brojeva, koje vode Tošković i Čavlović.

Srpski mediji pišu da je Dragan Bokan, predsjednik Budućnost Volija, napustio sastanak.

Bonus video: