Glupost: Lebron Džejms o interesovanju Golden stejta

"Prvo sam počeo da se smijem, a onda se uozbiljio. To su gluposti, to nije tačno. Moj fokus je na Klivlendu, a ne na ono što se priča i piše. Ovdje sam, na pravom mjestu. Ovo je moja sadašnjost", kazao je Džejms
0 komentar(a)
LeBron Džejms, Foto: Reuters
LeBron Džejms, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.02.2018. 19:09h

Golden stejt razmišlja da pozove Lebrona Džejmsa, a on će saslušati ponudu - jučerašnja informacija ESPN-a obišla je svijet.

Danas je odmah stigao demant, lično od "Kralja".

"Prvo sam počeo da se smijem, a onda se uozbiljio. To su gluposti, to nije tačno. Moj fokus je na Klivlendu, a ne na ono što se priča i piše. Ovdje sam, na pravom mjestu. Ovo je moja sadašnjost", kazao je Džejms.

O budućnosti kaže još ne razmišlja, iako na kraju sezone postaje slobodan u izboru novog kluba.

"Sve što drugi kažu, pa i da izgovori moja supruga, ili moja djeca, jednostavno nije tačno. Samo ću ja reći istinu. Bio sam dva puta slobodan igrač, i svaki put sam se odnosio sa poštovanjem prema klubu u kome igram. Vidite, na kraju sezone vjerovatno će 30 klubova željeti da razgovara sa mnom, tako da je lako napraviti priču o tome gdje bih mogao da nastavim karijeru. Ali, priča ne postoji, jednostavno - nema ništa. Nema razgovora, pregovora, kombinacija... Kada bude nešto, svi ćete znati. To se neće dogoditi prije ljeta", kazao je Džejms.

Bonus video: