To nije šamar, to je odnos oca i sina: Željko Obradović objasnio "vaspitnu mjeru"

''Imam drugačiji odnos sa svim mojim igračima i volim ih sve. Melih je kapiten tima, jedini igrač koji je u klubu od kada sam ja došao do danas. To što se juče dogodilo je bila reakcija da se ekipa probudi. Samo se na taj način može protumačiti i moji igrači su je tako protumačili", naveo je Obradović
64 pregleda 5 komentar(a)
Željko Obradović Fenerbahče, Foto: Reuters
Željko Obradović Fenerbahče, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.01.2018. 14:34h

Željko Obradović, najtrofejniji i najbolji evropski trener svih vremena, juče je bio u centru pažnje, ne prvi put, zbog reakcije na jednom od tajm-auta tokom meča Fenerbahče - Banvit, u šampionatu Turske.

Popularni Žoc je, naime, ošamario Meliha Mahmutoglua, ali to, kako je rekao legendarni trener, nije bio šamar, niti je neko u klubu to tako protumačio.

''Imam drugačiji odnos sa svim mojim igračima i volim ih sve. Melih je kapiten tima, jedini igrač koji je u klubu od kada sam ja došao do danas. To što se juče dogodilo je bila reakcija da se ekipa probudi. Samo se na taj način može protumačiti i moji igrači su je tako protumačili. Moj pristup je pristup kakav ima otac prema svojoj djeci. Niko u timu i u klubu nije drugačije protumačio i ja ne razumijem zašto su mediji tako reagovali. Znam da ne mogu da kontrolišem šta ljudi pričaju, ali mi ćemo zatvoriti uši, nastaviti da radimo i pokušati da zaštitimo našu dinamiku", kazao je Obradović.

Bonus video: