Pavićević: Velika pobjeda, od srca želim da Budućnost zadrži prvo mjesto

"Mi smo ostvarili veliku pobjedu protiv ekipe koja dominira ABA ligom. Budućnosti od srca im želim da je poraz ne poremeti u osvajanju prvog mjesta. Siguran sam da će Budućnost sačuvati poziciju. Budućnost i Zvezda su za koplje iznad svih, a Budućnost iznad Zvezde", rekao je Pavićević
66 pregleda 2 komentar(a)
Mihailo Pavićević, Foto: Savo Prelević
Mihailo Pavićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.01.2018. 14:48h

Pobjedom nad liderom, ekipom Budućnost Volija 87:81 u Baru, Mornar je napravio veliki, možda i odlučujući korak ka plasmanu u plej-of.

"Govorio sam igračima da nema potrebe nikoga da se plašimo u ABA ligi. Napravili smo sistem protiv koga nije lako igrati. Čvrsto smo na zemlji, znamo gdje nam je mjesto, a uradićemo sve da odbranimo četvrtu poziciju", kazao je trener Mihailo Pavićević.

Trener Mornara je zahvalio rivalu što je uveličao spektakl u Baru, uputivši lijepu poruku gostima iz Podgorice.

"Mi smo ostvarili veliku pobjedu protiv ekipe koja dominira ABA ligom. Budućnosti od srca im želim da je poraz ne poremeti u osvajanju prvog mjesta. Siguran sam da će Budućnost sačuvati poziciju. Budućnost i Zvezda su za koplje iznad svih, a Budućnost iznad Zvezde", rekao je Pavićević.

Nemanja Vranješ je imao odlučujuću ulogu u trenucima kada se odlučivao ishod.

“Bilo je uživanje igrati pred punom dvoranom. I mi i Budućnost smo ušli u meč iz paklenog rasporeda, ali mislim da smo pružili spektakl. Napravili smo veliki korak ka četvrtom mjestu, ali odmah moramo da se okrenemo narednim mečevima. Imamo sjajnu seriju pobjeda, nadam se da ćemo da nastavimo, a siguran sam da možemo još mnogo bolje", kazao je Mornarov snajperista.

Bonus video: