Klipersi bolji od Denvera, poznato sedam od osam parova plej-ofa

Hjustonu je bilo malo 45 poena Džejmsa Hardena da savlada Indijanu

6128 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Jokić (sa loptom), Foto: AP Photo
Nikola Jokić (sa loptom), Foto: AP Photo

U noći između srijede i četvrtka odigrane su četiri NBA utakmice.

Los Anđeles Klipersi su pobjedom protiv Denvera (124-111) učvrstili drugu poziciju na Zapadu, dok je Denver trećeplasirani tim u konferenciji i igraće u plej-ofu protiv Jute. Los Anđeles Lejkersi su već osigurali prvo mjesto na Zapadu.

Nikola Jokić je u porazu od Klipersa za Nagetse postigao 17 poena uz 13 asistencija i sedam skokova. Pol Džordž je u timu Klipersa bio najraspoloženiji sa 27 poena, Kavaj Lenard je imao poen manje, dok je Lu Vilijams susret za završio sa 23 poena. Kod Nagetsa, efikasniji od Jokića bio je samo Džeremi Grant sa 25 poena uz šest skokova i asistenciju.

Oklahoma je sa 116:115 pobijedila Majami, dok je Toronto bio bolji od Filadelfije, 125:121.

Hjustonu je bilo malo 45 poena Džejmsa Hardena da savlada Indijanu. Pejseris su slavili rezultatom 108:104, a Harden je uz 45 koševa imao i 17 skokova i devet dodavanja.

Poslije ovih susreta poznato je sedam od osam parova u plej-ofu. Ostaje još nepoznanica na Zapadu, ko će prvoplasiranim Lejkersima biti rival kao osmi. Igraće Oklahoma – Hjuston, Denver – Juta i LA Klipersi – Dalas.

Što se tiče Istoka, tamo se ukrštaju Milvoki – Orlando i Majami – Indijana, te Boston – Filadelfija i Toronto – Bruklin.

Bonus video: