džastin kobs se oglasio

As Budućnosti predlaže: "Balon" za Evrokup, dajte navijačima šta žele

Stidljivo se pojavljuju nezvanične informacije da i Evroliga ima plan B za oba evropska takmičenja, po uzoru na NBA ligu i "balon" koji se za sada pokazao kao efikasna zaštita od koronavirusa

8668 pregleda 35 reakcija 1 komentar(a)
Džastin Kobs, Foto: Savo Prelević
Džastin Kobs, Foto: Savo Prelević

Nakon što se juče objelodanila mogućnost da se sezona ili jedan dio sezone u ABA ligi odigra u turnirskom formatu, zbog koronavirusa, postavlja se pitanje da li o takvoj mogućnosti razmišljaju i čelnici Evrolige.

Organizacija "normalnog" takmičenja biće veoma komplikovana, zbog zdravstvenih protokola i brojnih putovanja, rizik od zaraze je veliki...

Stidljivo se pojavljuju nezvanične informacije da i Evroliga ima plan B za oba evropska takmičenja, po uzoru na NBA ligu i "balon" koji se za sada pokazao kao efikasna zaštita od koronavirusa.

Pojavljuju se i predlozi košarkaša koji igraju u Evropi da bi to bilo i najbolje rješenje.

Za takvu opciju igranja Evrokupa zalaže se i as Budućnosti Džastin Kobs, koji je podržao stav Majka Džejmsa, vedete CSKA Moskve.

"Kao što kaže Majk Džejms - napravite 'balon" i igrajmo košarku. Možda čak i da iskombinujete nešto na način da budžeti i ne budu važni u ovom trenutku. Dajte navijačima ono što žele", napisao je Kobs na društvenim mrežama. 

Početak Evrokupa je zakazan za 29. septembar, a Budućnost je žrijebana u grupu sa Brešom, Makabi Rišonom, Ulmom, Unikahom i Metropolitansom.