NBA iskustvo pokreće Teodo: Dalibor Bagarić pravi košarkašku priču u Tivtu

Bagarić je bivši reprezentativac Hrvatske, koji je tri godine proveo u NBA ligi, u dresu Čikago Bulsa. Nastupao je za Cibonu, Olimpijakos, Fortitudo

5524 pregleda 124 reakcija 0 komentar(a)
Dalibor Bagarić u dresu Bulsa, Foto: Printscreen
Dalibor Bagarić u dresu Bulsa, Foto: Printscreen

Košarkaški klub Teodo iz Tivta ima ambiciozne planove u narednoj sezoni, u kojoj će igrati u Erste ligi.

Nova uprava kluba na čelu sa predsjednikom Ivanom Pekovićem tokom prošle sezone je ojačala menadžment kluba sa nekoliko novih, mladih članova, a sve u cilju da Teodo svake godine napreduje i u takmičarskom i u organizacionom smislu.

Tako je funkciju sportskog direktora preuzeo Dalibor Bagarić, dobro poznato ime u svijetu košarke - 40-godišnji Bagarić je bivši reprezentativac Hrvatske, koji je tri godine proveo u NBA ligi, u dresu Čikago Bulsa. Nastupao je za Cibonu, Olimpijakos, Fortitudo...

Bagarić je imao dosta posla ovog ljeta, a rezultat su produženi ugovori sa kapitenom Igorom Radonjićem, te Markom Mijovićem, Vjekoslavom Vučinovićem, Željkom Maričićem i Arsenijem Vučkovićem.

Iz All Starsa je još ranije došao perspektivni Aleksandar Bulatović, a nakon dvije godine internacionalnog iskustva u Teodo se vratio Petar Kusovac.

Pregovara se sa, kako je navedeno iz kluba, sa još nekoliko igrača koji bi mogli da pojačaju tim trenera Mirka Prorokovića.

Bonus video: