Huanćo kasni na pripreme da bi glumio?!

Španski reprezentativac će se pojaviti u filmu američkog komičara Adama Sendlera, „Prevara”, koji se vrti oko košarkaškog skauta i njegove potrage za talentima širom svijeta

3274 pregleda 0 komentar(a)
Huanćo Ernangomes u duelu sa Kristapsom Porzingisom, Foto: Beta/AP
Huanćo Ernangomes u duelu sa Kristapsom Porzingisom, Foto: Beta/AP

Neobična vijest stiže iz SAD - Huanćko Ernangomes neće biti na neobaveznim grupnim treninzima Minesota Timbervulvsa, jer mora ga glumi?!

Španski reprezentativac će se pojaviti u filmu američkog komičara Adama Sendlera, „Prevara”, koji se vrti oko košarkaškog skauta i njegove potrage za talentima širom svijeta.

Osim Sendlera, koji će i glumiti, jedan od producenata je i Lebron Džejms.

Predsjednik košarkaških operacija Vulvsa, Herson Rosas, otkrio je da je Huanćo prihvatio poziv prije nego što je znao da će se u ovo doba godine organizovati trening kamp.

- Kada je potpisao ugovor za pojavljivanje na filmu, nije znao da ćemo imati „balon” ovdje. Često nam govori da bi radije bio sa nama - rekao je Rosas.

Huanćo je u NBA stigao 2016. i četiri godine nosio dres Denvera, da bi u februaru, u trejdu koji je uključivao čak 12 igrača, završio u Mineapolisu.

U dresu „vukova” je bilježio najbolje brojke, jer je na 14 utakmica prosječno imao 12,9 poena, 7,3 skoka, 1,3 asistencije i jednu ukradenu loptu.

Bonus video: