Potpuni haos u Los Anđelesu: Igrači Hjustona probali da upadnu u svlačionicu Klipersa

Klipersi su slavili 113-102, ali će se same utakmice malo ko sjećati sa košarkaške strane
108 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 16.01.2018. 08:27h

Glavna priča u NBA nije veliki broj sjajnih utakmica u ponedjeljak veče, već dešavanja tokom, a naročito nakon utakmice između Hjuston Roketsa i Los Anđeles Klipersa.

Klipersi su slavili 113-102, ali će se same utakmice malo ko sjećati sa košarkaške strane.

Počelo je manjim sukobom bivših saigrača Blejka Grifina i Krisa Pola, gdje je Grifin u postu koristio laktove. Uslijedio je neobičan verbalni duel Grifina i trenera Hjustona Majka Dentonija.

Potom je uslijedio novi duel Pola i Grifina, gdje se krilni centar Klipersa žalio što nije dosuđen faul, a Pol ga svemu sudeći nazvao kučkom.

Situacija je potpuno eskalirala pred kraj utakmice kada je povrijeđeni Ostin Rivers, koji je sa klupe u odijelu posmatrao meč, došao u sukob sa Trevorom Arizom, a onda se umiješao Blejk Grifin i obojica su isključena.

I kad su svi pomislili da se situacija smirila, počeli su da pristižu medijski izvještaji o daljim sukobima u dvorani. Navodno, četvorica igrača Hjustona predvođeni Kris Polom, su probali da upadnu u svlačionicu Klipersa!

Pol je na ljeto napustio Kliperse pa zna kako da se dođe do zadnjeg ulaza u svlačionicu i zajedno sa Džejmsom Hardenom, Trevorom Arizom i Džeraldom Grinom probao da upadne da bi se obračunali sa Riversom i Grifinom.

Da situacija bude još smješnija, u isto vrijeme je Hjustonov centar Klint Kapela kucao na glavna vrata svlačionice Klipersa, ali je neko otvorio vrata i odmah ih zalupio.

Ostaje pitanje da li je Kapela pravio "diverziju", ili njegova radnja nije imala veze sa akcijom saigrača.

Obezbjeđenje je uspjelo da spriječi igrače Hjustona da uđu i tako spriječili fizički obračun. Da je nečega bilo govore i izjave Doka Riversa i Grifina nakon utakmice koji su rekli da su oni bili u svlačionici i ponašali se po pravilima, ali da to nije bio slučaj sa drugom ekipom.

Galerija

Bonus video: