lebron džejms nakon osvajanja titule:

"Hoću prokleto poštovanje"

"Ovo je jedan od najvećih uspjeha koje sam imao", kazao je as Lejkersa

7043 pregleda 2 komentar(a)
Džejms, Foto: AP Photo
Džejms, Foto: AP Photo

Lebron Džejms je poslije pobjede nad Majamijem u finalu NBA lige pričao javno da organizacija Lejkersa želi da im se ukaže poštovanje koje zaslužuju.

Lejkersi su dobili Majami Hit u šestom meču 106:93, a Lebron Džejms je u tom duelu ubacio 28 poena, a imao je i 14 skokova i 10 asistencija.

"Kada sam došao ovdje rekao sam da ću staviti ovu organizaciju tamo gdje zaslužuje da bude. Vrijednost ove titule je nevjerovatna. Mnogo znači. Želimo poštovanje. Pelinka želi poštovanje. Ja želim svoje prokleto poštovanje", rekao je Džejms poslije pobjede.

"Navijači Lejkersa, prošle godine kada nismo došli do plejofa, rekao sam vam da to neće trajati veoma dugo. Ne mogu da dočekam da vam se vratim. Biti ovdje u 'mjehuru' bez vaše snage i odanošti ne bi bilo moguće. Mnogo ste nam nedostajali", poručio je Lebron navijačima u obraćanju putem društvenih mreža.

"Bio je veliki izazov i bilo je veoma teško. Sve se ovo igra sa tvojim umom i tijelom. Daleko si od stvari na koje si navikao koje su te činile profesionalcem. Ovo je jedan od najvećih uspjeha koje sam imao", kazao je Džejms koji je pričao i o odnosu sa generalnim menadžerom Robom Pelinkom.

"Ne mogu da objasnim zaista. U bilo kom tipu odnosa, imaš osjećaj i možeš da imaš to poštovanje. Nekad ne možeš da objasniš šta te povezuje sa nekim i to je jednostavno organski".

On je takođe dodao da mu je snagu davala činjenica da ima nešto da dokaže, prenosi Sport klub.

"To mi je davalo snagu posljednjih godinu i po dana, još od moje povrede. Šta god da sam radio do sada u karijeri uvijek postoje sumnje ili poređenja sa istorijem košarke i 'Da li je uradio ovo ili ono?' To mi je bilo u glavni motiv, to me pokreće".

Preporučujemo za Vas