Protiv šampiona malo i Derozanovih 42, Teodosiću duel sa Bogdanovićem

Srpski centar Nikola Jokić zabilježio je 23 poena u porazu Denvera od San Antonio Sparsa na gostujućem terenu terenu rezultatom 112:80
0 komentar(a)
Demar Derozan, Foto: Reuters
Demar Derozan, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.01.2018. 08:15h

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobijedili su Sakramento Kingse sa 126:105 u Stejpls centru.

Srpski plejmejker Miloš Teodosić je za pobjednički tim ubacio 11 poena (4/6 iz igre, tri trojke) dok je Bogdan Bogdanović imao 13 koševa (5/9, jedna trojka), a obojica su imali po pet asistencija, piše Sport klub.

Košarkaši Vašington Vizardsa su na svom parketu poslije produžetaka slavili protiv Bruklin Netsa rezultatom 119:113.

Mađioničare su do pobjede predvodili Bredli Bil sa 24 poena, četiri skoka i šest asistencija i Džon Vol sa 23 poena, tri skoka i 16 asistencija.

U poraženom taboru najbolji je bio Rodi Holis-Džeferson sa 22 poena, četiri skoka i sedam asistencija.

Klej Tompson, Kevin Djurent i Stef Kari predvodili su Golden Stejt Voriorse do pobjede od 127:125 nad Torontom.

U suprotnom timu je sa 42 poena, pet skokova i tri asistencije dominirao Demar Derozan, ali to njegovoj ekipi nije bilo od pomoći da dođe do trijumfa.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa slavili su poslije produžetka u Teksasu protiv Dalas Maveriksa rezultatom 107:101 u meču u kojem je ekipa „Jezeraša“ nastavila pobjedničku seriju konja sada iznosi četiri meča.

Tim iz Kalifornije imao je vođstvo od dva poena, ali je pet sekundi prije kraja Harison Barns donio dodatnih pet minuta Mevsima nakon što je pogodio veoma težak šut iz reketa.

Izabranici Luka Voltona su u produžetku ipak bili sigurniji i došli do novog trijumfa. Do nove pobjede ih je predvodio krilni centar Džulijus Rendl sa 23 poena i 15 skokova, Džordan Klarkson je imao 19 poena, ruki Kajl Kuzma je ubacio 18 uz 10 skokova, dok je Kentavijus Kaldvel-Poup postigao 17 poena.

Najbolji u poraženom timu bio je ruki Denis Smit Mlađi koji je postigao 23 poena, dok su Barns i Vesli Metjuz dodali po 17.

Čikago Bulsi su zabilježili trijumf od 107:105 nad ekipom Detroit Pistonsa. Bulse su do pobjede predvodili Lauri Markanen sa 19 poena, četiri skoka i jednom asistencijom, kao i Kris Dan sa 18 poena, osam skokova i osam asistencija. Nikola Mirotić je odigrao 21 minut i za to vrijeme postigao 16 poena, šest skokova i jednu asistenciju.

U timu poraženih Pistonsa istakli su se Ejveri Bredli sa 26 poena, tri skoka i jednom asistencijom, kao i Andre Dramond koji je imao dabl-dabl 21 poen - 15 skokova i četiri asistencije.

Denveru nije pomogao ni fantastični Nikola Jokić da dođe do trujumfa, San Antonio Sparsi slavili su na svom terenu rezultatom 112:80.

U pobjedničkoj ekipi su se istakli Kavaj Lenard sa 19 poena, osam skokova i četiri asistencije i Davis Bertans sa 18 poena, jednim skokom i jednom asistencijom.

Kod Nagetsa najbolji je bio srpski košarkaš Nikola Jokić sa 23 poena, devet skokova i sedam asistencija.

Bonus video: