BIVŠI KAPITEN ZVEZDE U PODGORICI

Luka Mitrović: Moja osjećanja su poznata, ali uradiću sve da Budućnost osvoji trofeje

Rivalstvo između Crvene zvezde i Budućnosti posljednjih godina je puno tenzija, tako da dolazak Zvezdinog djeteta i bivšeg kapitena može da izazove i reakcije navijačkih tabora

10016 pregleda 107 reakcija 6 komentar(a)
Luka Mitrović u dresu Zvezde, Foto: Printscreen
Luka Mitrović u dresu Zvezde, Foto: Printscreen

Luka Mitrović je potpisao ugovor sa KK Budućnost Voli i na putu je iz Izraela u Podgoricu.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde kazao je za "Mocart" da se raduje novom izazovu.

"Dobro mi je poznata ekipa, okruženje, liga. Ambicije su već pokazali na terenu, jer su odlično startovali u ABA ligi. Sve se poklopilo. Prava šansa da se poslije nekoliko godina ne baš očekivanih, vratim na meni dobro poznatu scenu", kazao je Mitrović.

Rivalstvo između Crvene zvezde i Budućnosti posljednjih godina je puno tenzija, tako da dolazak Zvezdinog djeteta i bivšeg kapitena može da izazove i reakcije navijačkih tabora.

"Koliko god se trudite da se izolujete, naravno da reakcije dođu do vas. Nisam ni prvi, a vjerujem ni poslednji igrač koji je igrao za Zvezdu i Budućnost, a i ne mali broj igrača je nosio dresove dva najveća beogradska rivala... Ne bih želio da se bilo kome pravdam, jer prvo, ne bi bilo pošteno prema Budućnosti koja je reagovala čim joj se ukazala mogućnost da me angažuje. Moja osjećanja su poznata. To, ipak ne umanjuje moju želju kao profesionalca, a mislim da sam to potvrdio tokom karijere, da pružim maksumum u timu čiji sam član. Okrenut sam i radujem se novim izazovima. Uradiću sve što je do mene da Budućnost osvoji trofeje", rekao je Mitrović.

Povezani članci

21. Oktobar 2020.

Luka Mitrović potpisao za Budućnost Voli

Preporučujemo za Vas