Preminuo Luka Macanović, Mornar se oprostio emotivnom porukom: U svim našim budućim uspjesima živjeće uspomena na tebe

Ovo, nažalost, nije prvi smrtni slučaj u crnogorskoj košarci povezan sa koronavirusom, jer je u julu preminuo i Faruk Kalić, dugogodišnji sekretar rožajskog Ibra

34948 pregleda 314 reakcija 15 komentar(a)
Foto: KK Mornar
Foto: KK Mornar

Luka Macanović, dugogodišnji ekonom KK Mornar, preminuo je danas u barskoj bolnici od posljedica koronavirusa.

Kako je saopštio barski klub, Macanović je bio "naš vedri duh 'zadužen' za dobru atmosferu, kojeg su svi u klubu poštovali".

"Na svoj jedinstveni način umio je da popravi raspoloženje u ekipi, uljepša nam svima dan... Mornar je bio njegov drugi dom i u ovoj kući bio je jedan od najomiljenijih članova", navodi Mornar, uz emotivnu poruku:

"Luka, zauvijek ćeš ostati u našim srcima! U svakoj našoj pobjedi bio je i tvoj trag, u svim našim budućim uspjesima živjeće uspomena na tebe".

Od Luke se oprostio i Košarkaški klub Budućnost, koji je sinoć igrao sa Mornarom u Evrokupu.

"Sa velikom tugom smo primili vijest o smrti Luke Macanovića. Iako smo veliki sportski rivali na terenu, van njega smo svi zajedno mala zajednica i velika porodica, i dijelimo zajedno najteže trenutke. Iskreno saučešće porodici, upravi, rukovodstvu, igračima i navijačima KK Mornar", istakli su iz podgoričkog kluba.

Ovo, nažalost, nije prvi smrtni slučaj u crnogorskoj košarci povezan sa koronavirusom, jer je u julu preminuo i Faruk Kalić, dugogodišnji sekretar rožajskog Ibra.

Bonus video: