Predsjednik Partizana o Šćepanoviću: Nesporna je velika želja, ali očekuje se mnogo više

"Ako vam budem rekao bilo šta više, ovog momenta on više neće biti trener. Očekivanja nisu na nivou kluba. Izvucite sami zaključke", kaže Ostoja Mijailović

5826 pregleda 5 komentar(a)
Foto: ABA liga
Foto: ABA liga

Košarkaši Partizana su sinoć protiv francuskog Burga prekinuli niz od tri pobjede, a način na koji su poraženi u Hali sportova pokrenuo je opet priču o tome da li Vlado Šćepanović ima povjerenje ekipe i čelnika kluba.

Burg je slavio 89:76, u većem dijelu meča je imao dvocifrenu prednost, a sada se oglasio predsjednik Partizana Ostoja Mijailović.

"Znam da je danas glavna tema trener. Ali, s druge strane, treba i njega razumjeti. Ne sumnjam da je ušao sa velikom željom da Partizan bude najbolji. Ipak, Partizanova javnost od nas očekuje više od ovoga što imamo danas. Da ne pravimo kompromise bilo kakve vrste", rekao je Mijailović i ostao zagonetan:

"Ako vam budem rekao bilo šta više, ovog momenta on više neće biti trener. Očekivanja nisu na nivou kluba. Izvucite sami zaključke".

Šćepanović je nakon poraza bio ljut na igrače.

"Igrači nisu imali srca i energije. Rival nas ne nadigrao u svemu. Održali su nam čas kako se voli klub. Koliko voliš klub se pokazuje na terenu, a ne na Instagramu, udaranjem u grudi... Ne, ne, teren je jedino mjerilo", istakao je Šćepanović.

Bonus video: