Sutjeska na premijeri sa Zlatiborom, Gašić poručuje: Imamo svoje ideje i plan

"Takođe želja nam je da na što bolji način, predstavimo klub, grad Nikšić i crnogorsku košarku", kazao je uoči meča trener Sutjeske, Velimir Gašić

3349 pregleda 0 komentar(a)
Gašić, Foto: Facebook.com/kksutjeskamedia
Gašić, Foto: Facebook.com/kksutjeskamedia

Košarkaši Sutjeske danas otvaraju sezonu u ABA 2 ligi - Nikšićani na premijeri, u "balonu" na Zlatiboru igraju sa domaćom istoimenom ekipom (21:00).

Uoči premijernog susreta u novoj sezoni regionalnog takmičenja ekipa je suočena sa problemima - Radosav Spasojević je povrijeđen, a treneru Velimiru Gašiću na raspolaganju nije Ilija Goranović.

"Mislim da je naš tim na solidnom nivou pripremljenosti sa aspekta timske igre, ali nam problem predstavlja povreda Spasojevića i odsustvo Goranovića. Igramo protiv iskusnog i kvalitetnog sastava, koji je dugo na okupu. Imamo svoje ideje i plan kako odigrati duel koji će biti veoma zahtjevan. Takođe želja nam je da na što bolji način, predstavimo klub, grad Nikšić i crnogorsku košarku", kazao je uoči meča trener Sutjeske, Velimir Gašić.

Nikšićani još uvijek ne znaju za poraz u domaćem šampionatu - poslije četiri kola imaju maksimalan učinak, pa će i u regionalnom takmičenju pokušati da nastave niz.

"Želimo da se na prvom turniru, koji se igra u specifičnim okolnostima, predstavimo u najboljem svijetlu. Dolazimo sa velikim samopouzdanjem nakon serije pobjeda u domaćoj ligi i nadam se da ćemo u tom ritmu nastaviti i u regionalnom takmičenju", poručio je kapiten ekipe, Boris Lalović.

Sutjeska je prošle sezone regularni dio ABA 2 lige završila na četvrtom mjestu. Ekipa se tada spremala za plej-of, ali je pandemija koronavirusa sve poremetila.

Bonus video: