Paklen raspored za Budućnost Voli nakon oporavka od korone - tri utakmice za 96 sati

Čelnici Evrokupa zakazali odgođenu utakmicu 6. kola Breša - Budućnost za 20. novembar. Podgoričani dva dana ranije dočekuju Unikahu, a 22. novembra i Cibonu

10036 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Košarkaši Budućnost Volija su još na prinudnom odmoru zbog koronavirusa, ali ih čeka paklen raspored čim dobiju zeleno svjetlo da se vrate treninzima.

Naime, čelnici Evrokupa su zakazali odgođenu utakmicu 6. kola Breša - Budućnost za 20. novembar, pa će tako tim Petra Mijovića za 96 sati tri puta na teren.

Prvo će 18. novembra dočekati Unikahu u redovnom meču 8. kola Evrokupa, dva dana kasnije idu u Italiju, a mini-seriju završavaju 22. novembra protiv Cibone u "Morači".

Dan kasnije, sedam igrača "plavih" će se priključiti reprezentaciji Crne Gore u "balonu" u francuskom Pou, gdje će "crveni" igrati ključne mečeve u kvalifikacijama za Eurobasket - 27. novembra protiv Njemačke, a 29. sa Velikom Britanijom.

Da bi taj raspored "zaživio", neophodno je da sedam igrača Budućnosti (petorica su reprezentativci Crne Gore) dobije dozvolu ljekara da se vrate na teren nakon preležanog koronavirusa.

Bonus video: