Pavićević: Moramo da zaboravimo ovaj meč

Učinili smo ih „vrelim” i utakmica je bila gotova. Ako to dozvolite na startu, na njihovom terenu, onda nemate puno šanse da se vratite. To nam se dogodilo - rekao je Mihailo Pavićević, čiji tim je već u 5. minutu gubio 21:5.

6114 pregleda 2 komentar(a)
Foto: KK Mornar
Foto: KK Mornar

Trener Mornara Mihailo Pavićević je naglasio da je njegova ekipa već u 1. četvrtini izgubila meč sa Unikahom.

Barani su večeras poraženi od španskog tima 98:72 u 7. kolu Evrokupa.

- Učinili smo ih „vrelim” i utakmica je bila gotova. Ako to dozvolite na startu, na njihovom terenu, onda nemate puno šanse da se vratite. To nam se dogodilo - rekao je Pavićević, čiji tim je već u 5. minutu gubio 21:5.

U Baru je ostao Milko Bjelica, koji je u utorak veče dobio drugi negativni PCR test, što je uslov da se vrati na teren, a u timu nije bilo ni Derika Nidama.

- Igrali smo bez dva igrača iz startne postave - Bjelica nije ni došao, a prvi plejmejker Nidam je stigao, ali nije mogao da igra. Nismo imali odgovor na agresivnu igru Unikahe i u odbrani i u napadu.

Na tri kola do kraja Mornar ima skor 3:4, kao i Ulm, od kojeg je izgubio oba puta. Računica je jasna - mora da slavi bar jednom više nego njemački tim.

- Moramo da zaboravimo ovaj meč, jer već u subotu igramo u ABA ligi. Moramo da se okrenemo i utakmici sa Brešom, da pobijedimo jednu ili dvije utakmice do kraja grupe Evrokupa, kako bismo došli do druge faze. Neće biti nimalo lako, nadam se da će svi uskoro biti spremni da igraju i da nam pomognu - zaključio je Pavićević.

Bonus video: