Alimpijević: Nismo odigrali ni sekundu onako kako je trebalo da igramo

"Nismo odigrali nijednu sekundu onako kako bi trebalo da igramo. Ne može košarka da se zaboravi za tri dana, ali može da se padne u motivu i koncentraciji. Moramo da vidimo zašto se to dogodilo", rekao je Alimpijević
1 komentar(a)
KK Budućnost Voli - KK crvena zvezda, Foto: Savo Prelević
KK Budućnost Voli - KK crvena zvezda, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.01.2018. 19:00h

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević kazao je nakon poraza u "Morači" 92:86 da je Budućnost zasluženo pobijedila.

"Nismo odigrali nijednu sekundu onako kako bi trebalo da igramo. Ne može košarka da se zaboravi za tri dana, ali može da se padne u motivu i koncentraciji. Moramo da vidimo zašto se to dogodilo", rekao je Alimpijević.

Trener Zvezde je naglasio da njegov tim nije bio dovoljno agresivan i angažovan, iako se to na osnovu statistike ne bi moglo zaključiti.

"Brzo smo ulazili u bonus, tri minuta nismo mogli da izdržimo u četvrtini da ne uđemo u probleme sa faulovima. Ispalo je da smo bili daleko agresivniji nego rival. Utisak je da nismo...", rekao je Alimpijević.

Budućnost je samostalno na vrhu tabele, sa pobjedom više od Zvezde i Cedevite.

"Budućnost ima najrealnije šanse da bude prva, ali ima dosta da se igra. Jeste da im je olakšan put do prvog mjesta, ali nije gotovo. Igramo i mi i Budućnost sa Cedevitom, sa timovima koji se bore za četvrto mjesto", kazao je Alimpijević.

Bonus video: