Povratak "plavih", Šehović: Ne mislimo o rivalima, već samo o nama

Prvi meč još od 18. oktobra igraće u srijedu od 19 sati u Morači protiv Unikahe - biće to šesta utakmica u grupi B, u kojoj "plavi" imaju skor 3-2

13659 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Budućnost se polako oporavlja od koronavirusa, igrači se vraćaju nakon duge pauze, a ima ih dovoljno da nastave takmičenje u Evrokupu.

Prvi meč još od 18. oktobra igraće u srijedu od 19 sati u Morači protiv Unikahe - biće to šesta utakmica u grupi B, u kojoj "plavi" imaju skor 3-2.

“Nakon dvije sedmice prinudne pauze, počeli smo da kompletiramo tim i vraćamo se treninzima i utakmicama. Jako teško je sada misliti o rivalima koji nas čekaju, već se isključivo baziramo na nas. Imamo veliku želju, prije svega igrači koji su pauzirali više od dvije nedjelje, da se vratimo u pravi ritam”, poručio je kapiten Suad Šehović.

Duel sa Unikahom je početak paklenog ritma - u petak je duel sa Brešom u Italiji, nedjelja je rezervisana za ABA ligu i meč sa Cibonom.

“U mečevima Evrokupa protiv Unikahe sjutra i Breše već u petak, daćemo maksimum. Pokušaćemo da ostvarimo obje pobjede”, zaključio je Šehović.

Bonus video: