Dragan Bokan jednoglasno izabran da predsjedava skupštinom ABA lige

Klubovi ABA lige danas su održali sastanak na kojem su "jednoglasno usvojili platformu za sve korake koji će osigurati stabilnost i dalji napredak ABA lige"

26125 pregleda 336 reakcija 23 komentar(a)
Bokan, Foto: Savo Prelević
Bokan, Foto: Savo Prelević

Predsjednik KK Budućnost Voli, Dragan Bokan jednoglasno je izabran da predsjedava skupštinom ABA lige.

On će pripremiti Skupštinu ABA lige j.t.d. koja će biti održana najkasnije do 15. decembra sa jednom tačkom dnevnog reda – transformacija ABA lige iz javnog trgovačkog društva u društvo sa ograničenom odgovornošću.

To je odlučeno nakon današnjeg sastanka klubova ABA lige, na kojem je jednoglasno usvojena platforma za sve korake koji će osigurati stabilnost i dalji napredak ABA lige.

"U najkraćem mogućem roku, odnosno već u toku sjutrašnjeg dana, klubovi ABA lige će riješiti sva sporna pitanja vezana za vlasničku strukturu i otvaranja poslovnog računa u banci u Zagrebu. Istovremeno, klubovi su jednoglasno odlučili da formiraju pravni tim čiji zadatak će biti priprema svih neophodnih dokumenata i koraka koje je potrebno preduzeti za transformaciju ABA lige iz javnog trgovačkog društva u društvo sa ograničenom odgovornošću", saopšteno je nakon sastanka.

Saopšteno je da su svi klubovi ABA lige pokazali čvrsto uvjerenje da će svi usaglašeni i dogovoreni koraci biti sprovedeni i da će se tako osigurati stabilnost i unapređenje svih takmičenja pod okriljem ABA lige.

Bonus video: