Bogdanović i zvanično u Atlanti: Hvala Sakramento Kingsima, dozvolili ste mi da ostanem svoj...

"Hvala navijačima i gradu na dobrodošlici i podršci. Nedostajaće mi svi moji prijatelji, saigrači i navijači. Hvala vam", poručio je Bogdanović

8697 pregleda 366 reakcija 3 komentar(a)
Bogdanović, Foto: Atlanta Hawks
Bogdanović, Foto: Atlanta Hawks

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nastaviće karijeru u Atlanta Hoksima, potvrđeno je u noći između utorka i srijede, prenosi Sport klub.

U nedjelju se pojavila informacija da je Bogdanović potpisao četvorogodišnji ugovor vrijedan 72 miliona dolara sa Hoksima.

S obzirom na to da je bio ograničeni slobodni agent, njegov sada već bivši klub, Sakramento Kingsi, su imali 48 sati da izjednače ponudu i zadrže Bogdanovića u svojim redovima.

Pošto se to nije dogodilo, Atlanta je predstavila 28-godišnjeg beka kao svog novog igrača, piše Sport klub.

Franšiza iz Džordžije je proteklih dana već angažovala Danila Galinarija, Krisa Dana i Ražona Ronda.

"Hvala mnogo Sakramento Kingsima što su me dočekali sa mnogo ljubavi na početku moje NBA karijere. Hvala što ste mi dozvolili da ostanem svoj i što ste mi dali priliku da pratim svoje snove. Hvala navijačima i gradu na dobrodošlici i podršci. Nedostajaće mi svi moji prijatelji, saigrači i navijači. Hvala vam", poručio je Bogdanović.

Bogdanović je u Sakramento stigao 2017. godine, a prethodno je branio boje Fenerbahčea i Partizana.

Bilo je nagovještaja da bi NBA karijeru mogao da nastavi u Milvoki Baksima, ali navodno Bogdanović nije pristao na dogovor.

Na kraju je NBA liga pokrenula istragu zbog pregovora Kingsa i Baksa, piše Sport klub.

Bonus video: